BAŞARI

Enstitümüz Resim A.S.D. Yüksek Lisans öğrencisi Gizem SEVİNÇ’in eseri, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü 17. Şefik Bursalı Resim Yarışması’nda  sergileyemeye layık görülmüştür.

Enstitümüz Resim A.S.D. Yüksek Lisans öğrencisi Abdulrahim GÜNEY’in eseri, Bahatttin TATİŞ Resim Yarışması’nda 3.lük  Ödülü’ne layık görülmüştür.

Enstitümüz Sanat ve Tasarım A.S.D. Yüksek Lisans öğrencisi Salih AĞAROĞLU’nun eseri, Bahatttin TATİŞ Resim Yarışması’nda Mansiyon Ödülü’ne layık görülmüştür.

Enstitümüz Sanat ve Tasarım A.S.D. Yüksek Lisans öğrencisi Salih AĞAROĞLU’nun eseri, Sütçü İmam Üniversitesi Resim Yarışması’nda Başarı  Ödülü’ne layık görülmüştür.

Tel: +90 242 226 01 30
Tel: +90 242 226 01 36 - Fax